Pod křídly andělů


aneb materiální sbírka pro kliniku dětského lékařství FNO

Vyzýváme přátelé a známé, zákazníky a obchodní partnery,

rodiny a jednotlivce, zkrátka všechny lidi dobré vůle,

aby se s námi připojili k

k materiální jarní sbírce, pořádané ve dnech 15. 3. - 30. 4. 2020. Cílem sbírky je, dle seznamu potřebných věcí (sestavený sestřičkami z onkologie FNO), nakoupit vybrané „dárečky“ či zdravotnické potřeby nehrazené pojišťovnami. Prostřednictvím organizace „Pod křídly andělů“ bude vše hromadně předáno přímo na nemocniční oddělení. Jedná se o děti, které musí trávit dlouhý čas v nemocnicích a podstupovat nepříjemné zákroky. Můžeme jim prostřednictvím této sbírky přinést malinko radosti v okamžicích, kdy se roní slzičky. Děti dárečky dostávají jako odměny za statečné a trpělivé chování při bolestivých zákrocích.

Cestovní kancelář CHERRY TOUR se materiálně i organizačně připojuje k jarní sbírce. V naší kanceláři bude v období 15. 3. – 30. 4. 20200 zřízeno sběrné místo (út a čt 13-17h). Neváhejte nás kontaktovat pro zaslání seznamu na emailu: info@cherry-tour.cz

Budeme moc rádi, když se připojíte k naší snaze vykouzlit úsměv na nemocných tvářičkách.

Ing. Lukáš Třešňák

a kolektiv cestovní kanceláře CHERRY TOUR

„Pod křídly andělů“ je dobročinná organizace, založena Kateřinou Brožovou z Havířova, pořádající čtvrtým rokem materiální sbírky pro nemocné děti.

 

  

Pod křídly andělů