Autobusem do vinného sklípku


Na pochmurné listopadové dny jsme pro Vás připravili autobusový zájezd do vinného sklípku v malebné vinařské podoblasti na Znojemsku. 

Vinařství Dobrovolný v Novém Šaldorfu má své počátky už v roce 1965, tudíž jde o producenta s letitou zkušeností. Avšak až v roce 1976 byl zakoupen značně neudržovaný až zchátralý sklep. Ten si vyžádal nákladné přestavby k nynější podobě. Jeho zvláštností v celém komplexu Modrých sklepů v Novém Šaldorfu je to, že je vytesán do pískovce ve slohu gotickém, zatímco drtivá většina ostatních sklepů má charakter klenby románské.

Pojeďte se s námi příjemně pobavit u sklenky kvalitního moravského vína. Také se můžete těšit na degustaci 10-ti druhů vín, cimbálovou muziku, prohlídku vinných sklepů a spoustu jiné zábavy. 

Kdy: 9. - 10. 11. 2019 Vinařství Dobrovolný, Nový Šaldorf - Znojmo

Jak: Autobusem z Ostravy, odjezd v sobotu v dopoledních hodinách

Program: 

  • příjezd v odpoledních hodinách, ubytování v hotelu, volný program 
  • večer degustace 10-ti druhů vín při 1,5 hodinové prohlídce sklepů
  • posezení ve vinném sklípku při hudbě a tanci cimbálové muziky

Cena: 2.590 Kč

Cena zahrnuje:  ubytování v hotelu na 1 noc se snídaní, autobusovou dopravu, prezentaci vín a prohlídku sklepů včetně občerstvení při degustaci, studené obložené mísy, posezení ve sklípku při cimbálovce. Možnost objednání teplé večeře - na dotaz v CK.

Těší se na Vás kolektiv CHERRY 



Autobusem do vinného sklípku