Luxusní mobilní domy


Dovolená u moře a ubytování v mobilních domech? Ano, stále oblíbená varianta kempování v přírodě, kdy však máte zaručeno pohodlí a někdy i luxus téměř jako doma. Stále více klientů přechází z levnějších variant karavanů na mobilní domy s vlastním sociálním zařízením.

Protože chceme jít s dobou a nabídnout klientům maximální pohodlí, obnovujeme náš „vozový park“. V naší nabídce se objevuje čím dál větší počet modernějších a luxusnějších mobilních domů. Naší vlajkovou lodí jsou 2 typy mobilních domů.

Mobilní domy Premium Adria a Premium Magnolia

Jedním z nich je mobilní dům Premium Adria v kempu Zelena Laguna **** v Poreči na poloostrově Istrie v Chorvatsku, kdy označení Premium je považováno za nejvyšší kvalitu. Mobilní domy mají pevné připojení na vodu, elektřinu, plyn, odpady a nabízí opravdový komfort v době dovolené. Rozměry domu 8 x 4 m s venkovní prostornou dřevěnou zastřešenou terasou o rozměru 8 x 3 m nabízí příjemný relax na čerstvém vzduchu. Tento dům má 2 ložnice, kdy v jedné z nich je manželské dvoulůžko, ve druhém pokoji 2 samostatná lůžka. Uprostřed domu se nachází denní místnost s rozkládací pohovkou až pro 2 osoby a moderní kuchyňský kout. Kuchyňská linka je velmi dobře vybavena pro stolování až 6 osob, najdeme zde velkou lednici, mikrovlnnou troubu, kávovar Nescafé Dolce Gusto na kapsle, rychlovarnou konvici, plynový sporák a kvalitní elektrický gril. Přímo z kuchyně je vstup na terasu, takže grilování téměř na terase je milým zpříjemněním letních večerů. Nedílnou součásti domu je koupelna s WC, klimatizace v denní místnosti a SAT TV pro naše klienty také s českými programy. Ve výbavě domu je pro klienty připraveno povlečení a ručníky, což je dnes téměř standardem v nabízených službách. 

   

  

Dalším mobilním domem je typ Premium Magnolia v kempu Bijela Uvala **** v PorečiRozměry domu 8 x 4 m s venkovní prostornou dřevěnou zastřešenou terasou o rozměru 7,5 x 2,5 m jsou umístěny ve stínu stromů. Také jsou zde 2 ložnice, kdy v jedné z nich je manželské dvoulůžko, ve druhém pokoji 2 samostatná lůžka. Uprostřed domu se nachází denní místnost s rozkládací pohovkou až pro 2 osoby a moderní kuchyňský kout. Kuchyňská linka je velmi dobře vybavena pro stolování až 6 osob, najdeme zde velkou lednici, mikrovlnnou troubu, kávovar na překapávanou kávu, rychlovarnou konvici, plynový sporák. Nedílnou součásti domu jsou zde však 2 koupelny s WC (jedna u ložnice s manželským dvoulůžkem, druhá má přímý vstup z denní místnosti), klimatizace v denní místnosti a SAT TV. Ve výbavě domu je také povlečení a ručníky pro klienty. Terasa se zahradním nábytkem, lehátkem a grilem na dřevěné uhlí nabízí ideální podmínky pro odpočinek nebo četbu.

  

  

Výše zmíněné domy patří do třídy Premium. Pokud byste si chtěli tyto domy porovnat s nabídkou našich levnějších domů, neváhejte navštívit naši stránku se srovnáním ubytování.

Kouzlo kempování spočívá v pobytu v přírodě bez obav a stresu. Hosté našich ubytovacích kapacit mají velmi blízko k moři a bazénům, svou dovolenou tráví v přírodě a „nasávají“ mořský vzduch. Ráno se obléknou do plavek, ve kterých tráví většinu dne, a nikdo kolem se nedívá pohoršeně. V tom spočívá volnost a pohoda. Další obrovskou výhodou je umístění středisek (kempů) u těch nejkrásnějších zátok v dané lokalitě. Na své si přijdou určitě jak rodiny s dětmi, tak mladé páry nebo v okrajových částech sezony také senioři vyhledávající již větší klid ve střediscích.

Kdo z Vás tedy ještě neokusil, jak chutná pobyt v mobilním domě v kempu u moře, ať si vybere z naší nabídky mobilních domů třídy Premium.


Luxusní mobilní domy
Luxusní mobilní domy